Vægttab på hold i Odense og online, til dig som er klar til livsforandrende varigt vægttab med faste træningsrutiner, som gør hormonbehandling, lykkepiller, sovepiller og gigtmedicin overflødige.

Z

Vil du også huske dig selv og knække koden, som ikke kun giver dig drømmevægten tilbage, men som får trætheden, topmaven, søvnforstyrrelser og ledsmerter til at forsvinde?

Er du klar til at give overgangsalderen baghjul og bryde den nedadgående spiral, som sker i kroppen og i dig?

Z

Selv om du er landet midt i livet behøves du ikke finde dig i træthed, slaphed, ledsmerter og acceptere du bliver mere småbuttet.

Du kan nemlig bryde kurven så overgangsalderen bliver en skøn periode i livet med masser af livskraft og med masser af ungdomsstyrke.

Z

Er du klar til at give dig selv en helt ny start og lære livets nye spilleregler, så du får masser af energi, overskud, godt humør, bedre søvn og springer frisk ud af sengen hver morgen?

 

Z

SÅ ER DU LANDET DET HELT RETTE STED –

“Vægttab på hold” er for dig som drømmer om at være på toppen fysisk og mentalt, uden brug af kunstige stimulanser til din forbrænding, fordøjelse, dit humør og dit energiniveau. 

Lær hvordan du med den rette kost og træning kan genstarte din forbrænding og opnå et hurtigt vægttab, hvor mavefedtet smelter, i takt med din krop bliver sundere,  mere smidig, mere levende og energisk.

Kan du kende dig selv her?

Z

Du længes efter en vej til vægttab som er simple og effektiv, hvor du ikke skal regne den ud – Her hvor du får alt severet på et sølvfad, så du tager et skridt af gange mod drømmevægten og et sundere bedre liv i balance.

Z

Du føler dig ofte træt, tung og energiforladt, så du ofte har svært ved at tage dig sammen.

Z

Du ville ønsker du havde masser af energi og overskud til den sunde livsstil, så dagene ikke bare forvinder på autopilot.

Z

Du drømmer om at føle dig sund, slank og  lækker igen både i dit indre og dit ydre, så du kan nyde livet med mere glæde og velvære.

Z

Du vil gerne opleve et hurtigt vægttab, så du glædes over hvor hurtigt du når drømmevægten, og får en ny livsstil med masser af velvære, overskud og energi.

​DE 5 SIKRE TRIN TIL DRØMMEVÆGTEN ER FOR DIG ​DER VIL SÆTTE FOKUS​ PÅ AT VÆRE PÅ TOPPEN FYSISK OG MENTALT OG SLIPPE FRI AF ALLE OVERGANGSALDERENS SYMPTOMER SOM FORRINGER DIN LIVSKVALITET.

DRØMMER DU OGSÅ OM AT OPNÅ DET HER?

Z

At nyde livet mere så du har mere energi og overskud til dig selv, din familie og på jobbet?

Z

At føle dig livsglad, rolig, afslappet fri for stress og tankemylder?

Z

At du ikke blev påvirket af stress, travlhed eller tankemylder og du nemmere kan takle hverdagens stress og jag?

Z

På mit “vægttab på hold”  lærer du hvordan du slipper fri af stress, travlhed, tankemylder, fysisk og mentalt uro i kroppen, ved at komme ned i kroppen og berolige dit nervesystem, så både krop og sind slapper af og du finder RO i kroppen og RO i dig selv.

Sådan vil de 5 sikre trin forandre dit liv for evigt.

 

Du har siger farvel til det farlige mavefedt og taber helt op til 12 kilo med faste træningsrutiner, der gør kroppen fysisk og mentalt stærk.

100 % sikkert vægttab med mere energi og overskud til det sunde liv for altid.

Du har et afslappet forhold til både, mad, træning og hvile og slipper for dårlig samvittighed og overspringshandlinger, som sender dig ud i selvkritik og sabotage.

Du giver hormonbehandling, soverpiller og kiropaktorer-regningen baghjul, med gode sunde rutiner, som sikre dig du aldrig bliver ovevægtig igen.

Kontakt Information:

Drømmevægten

Susanne Jensen

Adresse:

Pakhusgården 14
5000 Odense C