Vægttab på hold i Odense og online, til dig som er klar til livsforandrende varigt vægttab med faste træningsrutiner, som gør hormonbehandling, lykkepiller, sovepiller og gigtmedicin overflødige.

Z

Vil du også huske dig selv og knække koden, som ikke kun giver dig drømmevægten tilbage, men som får trætheden, topmaven, søvnforstyrrelser og ledsmerter til at forsvinde?

Er du klar til at give overgangsalderen baghjul og bryde den nedadgående spiral, som sker i kroppen og i dig?

Z

Selv om du er landet midt i livet behøves du ikke finde dig i træthed, slaphed, ledsmerter og acceptere du bliver mere buttet.

Du kan nemlig bryde kurven, så overgangsalderen bliver en skøn periode i livet med masser af livskraft og med masser af ungdomsstyrke.

Z

Er du klar til at give dig selv en helt ny start, så du får masser af energi, overskud, godt humør, bedre søvn og springer frisk ud af sengen hver morgen?

 

Z

Så er du landet det rette sted

“Vægttab på hold” er for dig, som vil have en personlig træner i hånden hele vejen.

Træn med mig 1 gang om ugen i 6 måneder. 

 Jeg bygger dig op og tager højde for dine skanvanker og ubalancer, så du kommer fysisk og mentalt på toppen.

Kom i dit livs form, bliv veltrimmet, slank og energisk. 

Kan du kende dig selv her?

Z

Du ville ønsker du havde masser af energi og overskud til den sunde livsstil, så dagene ikke bare forsvinder på autopilot.

Z

Du længes efter at komme i form og bruge din krop både fysisk og mentalt, så du får mere energi og overskud. Du har svært ved at komme af sted alene. Du har brug for en personlig træner, så sofaen eller overspringshandlingerne ikke vinder over dig.  

Z

Du er klar til at træne 3 gange om ugen og komme i topform. Du starter helt fra bunden, så du mærker sundheden i både dit indre og ydre. 

Z

Du vil gerne opnå mere livsglæde, velvære og frihed i både krop og sind. Du er kort sagt færdig med overspringshandlinger og klar til at gøre det helt rette for dig selv.

Z

Du vil gerne have en ny livsstil, så du opnår livsforandrende varigt vægttab. Du drømmer om et liv hvor du passer godt på dig selv med masser af velvære, overskud og energi.

​”Vægttab på hold”

Er for dig som er klar til en langtidsinvestering i dig selv og dit liv. 

Dig som vil  forbedre din LIVSKVALITET på alle områder i dit liv.

DRØMMER DU OGSÅ OM AT OPNÅ DET HER?

Z

At nyde livet mere så du har mere energi og overskud til dig selv, din familie og på jobbet?

Z

At føle dig livsglad, rolig, afslappet fri for stress og tankemylder?

Z

At du ikke blev påvirket af stress, travlhed eller tankemylder og du nemmere kan takle hverdagens stress og jag?

Z

På mit “vægttab på hold”  lærer du hvordan du slipper fri af stress, travlhed, tankemylder, fysisk og mentalt uro.

Sådan vil de 5 sikre trin forandre dit liv for evigt.

 

Du har siger farvel til det farlige mavefedt og taber helt op til 15 kilo med faste træningsrutiner, der gør kroppen fysisk og mentalt stærk.

100 % sikkert vægttab med mere energi og overskud til det sunde liv for altid.

Du har et afslappet forhold til både, mad, træning og hvile og slipper for dårlig samvittighed og overspringshandlinger, som sender dig ud i selvkritik og sabotage.

Du giver hormonbehandling, soverpiller og kiropaktorer-regningen baghjul, med gode sunde rutiner, som sikre dig du aldrig bliver ovevægtig igen.

Kontakt Information:

Drømmevægten

Susanne Jensen

Adresse:

Pakhusgården 14
5000 Odense C