Er du også landet i overgangsalderen med 10-20 kilo overvægt eller mere?  Så lad mig vise dig vejen til, at få dine kvindelige former frem og taljen tilbage.

 

Lær at skru op for din fedtforbrænding og mærk vægten falder, topmaven forsvinder og du bliver sundere og lykkeligere imens.

 

R

Længes du efter at give dig selv en helt ny start, hvor du mærker vægten falder hutigt, mavefedtet smelter og du får masser af energi og overskud til det sunde liv?

R

Vil du opleve hvordan du nemt får et afslappet forhold til kost, træning og hvile i takt med du slippe 10-15 kilos overvægt lynhurtigt eller måske mere?

R

 Så er du landet det helt rette sted, hvis du vil bruge 10 uger på at give dig selv en ny sundere livsstil med livsforandrende varigt vægttab.

Forestil dig det her efter 12 uger:

R

Du har fået din drømmevægt tilbage og sagt farvel til 10-20 kilos overvægt, så du føler dig sund og lykkelig indeni

R

Topmaven er væk og du har skrællet centimeter af hele din krop og har et lyst åbent sind samt masser af overskud.

R

Du har en krop i fysisk og mental balance og hviler i dig selv, så du aldrig har dårlig samvittighed over hvordan du spiser, træner eller hviler.

R

Du har et afslappet forhold til både mad, træning og hvile, så din indre sabotør og kritikker slipper du for altid.

R

Du har fået sat dig selv i centrum,  med gode kostvaner og træningsvaner som holder for evigt.

Overgangsalderen kalder på forandring, her er der ingen smutveje hvis du skal nå drømmevægten og beholde den for evigt. Er du klar til at sætte dig selv i centrum og få den livsstil du drømmer om, så du slipper for selvsabotage og nedslidning af både krop og sind?

Så lad mig lære dig, at skrue op for din fedtforbrænding, dit humør og høj energi som forvandler dig både fysisk og mental med simple, effektive redskaber som holder, selv i stressede perioder på jobbet eller i familien.

Sundhedsfordelene står i kø, så hvad venter du egentlig på?

Z

Du bliver mere levende og energisk, får bedre sexliv, bedre søvn og slipper fri af alle overgangsalderens symptomer, som træthed, forstyrret hjertertyhme og slap hud og hængemave.

Z

Du kan vinke farvel til hovedpinepiller, sovepiller, lykkepiller, blodtrykspiller, forhøjet kolesteroltal og en livslang kiropaktor regning, med sund læker mad og gode træningsrutiner.

Z

Så sig velkommen til bedre hurmør, bedre søvn, en god fordøjelse, bedre velvære, øget energi og overskud og en sund veltrænet krop i balance måde fysisk og mentalt.

Kontakt Information:

Drømmevægten

Susanne Jensen

Adresse:

Pakhusgården 14
5000 Odense C